Burgthoeve Groethuis

''Burgthoeve Groethuis biedt u de mogelijkheid om in een kleinschalige, natuurlijke omgeving in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare.''

In Oijen aan de Maas vindt u deze unieke locatie. Het Groethuis, ook wel familiekamer of 24-uurskamer genoemd, is een sfeervol ingerichte rouwkamer.

Door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren, voelt iedereen er zich thuis. U kunt nog meer voor uw eigen sfeer zorgen door bijvoorbeeld foto`s neer te zetten, het borduurwerk van oma neer te leggen, kaarsjes te branden of muziek te luisteren. Het lijkt wel alsof vanzelf alle herinneringen, bijzondere momenten, de vele verhalen en ook de emoties naar boven komen. U groeit toe naar het afscheid. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt, dat het een beetje voelt als uw eigen huis. 

Het Groethuis biedt:
Als nabestaande krijgt u een sleutel, die toegang biedt tot het Groethuis. U bent daar 24 uur per dag welkom. Ook is er een algemene ruimte waar u kunt genieten van een kopje koffie of thee.

Indien u graag een impressie wilt van het Groethuis of meer informatie, dan kunt u onderstaande folder bekijken of contact met ons opnemen.

Bekijk hier de folder ”Burgthoeve Groethuis”

Via elke uitvaarondernemer kunt u bij ons terecht. De kosten voor opbaring zijn marktconform.
Wij nodigen u van harte uit contact met ons
op te nemen als u meer wilt weten over het Groethuis. Wij geven u vrijblijvend informatie of maken een afspraak zodat u het Groethuis kunt bezichtigen.

U kunt via mail contact met ons opnemen:
groethuis@burgthoeve.nl

Wij zijn er graag voor u.