Excursies & recreatie

Excursies langs de Maas

”Op zoek naar een leuk bedrijfs- of familieuitje langs de Maas? Dat kan!’


De Burgthoeve biedt excursies aan, waarbij op een gezellige en leerzame manier kennis kan worden gemaakt met de paardenmelkerij en zorgboerderij. De aftrap wordt gedaan in de kantine onder het genot van een kopje koffie en thee, hierna volgt een rondleiding over het bedrijf. Natuurlijk is het melken van de paarden en het proeven van de melk ook een onderdeel van de excursie. De totale duur van de excursie is circa 1.5 uur.  Op zondag is de Burgthoeve gesloten voor excursies. Eventuele extra opties zijn bespreekbaar.

Daarnaast bieden diverse andere bedrijven langs de Maas uiteenlopende creatieve, educatieve en sportieve activiteiten aan. In samenwerking met deze bedrijven kunnen er verschillende arrangementen worden samengesteld met de garantie voor een geslaagde dag! Denk hierbij aan een excursie bij de Bierbrouwerij of vissen in de Forelvijver. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om tussendoor even bij te komen op het terras van diverse horeca langs de Maas.

Prijzen:
Excursie: € 7,00 per persoon (vanaf 15 personen) inclusief kopje koffie & thee.
Overige verzoeken zoals het verzorgen van gebak zijn in overleg (tegen meerprijs) mogelijk.

 

Recreatie langs de Maas

Op het gebied van recreatie en ontspanning is er genoeg te beleven op de locatie van de Burgthoeve. Al jarenlang hebben wij samenwerkingen met diverse lokale verenigingen, waaronder rijvereniging & ponyclub de Hoefslag, voltige-vereniging Hipp-Oss en stichting het Huifbed. Klik op de logo’s voor meer informatie.

Hipp-Oss-Logopnghuifbedmaaslangfacebook_hoeflsag