Locatie St. Jozef

 

“Wonen met zorg en aandacht”

Deze locatie is geschikt voor (ouderen) mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking doordat er verpleging aanwezig is op St. Jozef. Sint Jozef bevindt zich midden in het rustieke dorp Oijen op de dijk met uitzicht op de Maas. De woonvorm is kleinschalig en wordt omgeven door veel groen en dieren. De plek heeft een rustgevende uitstraling met zijn oude kapel en mooie sier- en binnentuin. De appartementen zijn voorzien van woonkamer, keukenblok, slaapkamer en badkamer met toilet. Er is ook een gezamenlijke, huiselijke ruimte waar je samen kan komen en je dus niet alleen hoeft te zijn. De maaltijden worden gezamenlijk genuttigd. Onze bewoners variëren van jongvolwassenen tot ouderen. De verschillende doelgroepen leven samen en leren van elkaar. Onze bewoners worden gezien en gehoord. Er is voldoende tijd om persoonlijke aandacht te geven, begeleiding en zorg op maat. ruimte voor ideeën van de bewoners. De dagbesteding is divers en er is ruimte voor ideeën van de bewoners. ‘

Een greep uit de mogelijke werkzaamheden van de bewoners op locatie St. Jozef zijn:

  •    Huishoudelijke taken
  •    Maaltijdvoorbereiding
  • Werken in de moestuin
  • Verzorging van dieren (kippen, konijnen, papegaaien, alpaca’s, shetlandpony’s)
  • Werken in tuin (fruit- en siertuin)
  • Creatieve activiteiten, zoals kaarten maken en schilderen

Deze locatie wordt gerund door Sandor en Noëlla Loeffen, maar ook zij worden natuurlijk ondersteund door een team van begeleiders. Samen zorgen zij ervoor dat St. Jozef een plek is waar rust en ruimte samenkomen in een huiselijke, groene omgeving aan de Maas!

Wie zijn wij?
· Wij stellen de bewoner centraal
· Wij bieden passende zorg, begeleiding en een gevarieerde dagbesteding
· Wij bieden veiligheid door rust, regelmaat en structuur
· Wij bieden een kleinschalige en huiselijke woonvorm met mooie en ruime appartementen in een prachtige omgeving
· Wij bieden een gekwalificeerd, leuk, gezellig, hecht en divers team
· Wij staan open voor ieders kwaliteiten en leerpunten
· Wij leven samen als een groot “gezin”

Werken op Sint Jozef
Binnen dit gezellige team word je echt gezien en gehoord. Iedereen mag zijn eigen talenten en competenties inzetten om onze bewoners de beste zorg en begeleiding te bieden. Er is ruimte voor jouw ideeën, kans om te groeien en jezelf te ontplooien. Je werkt met een diversiteit aan bewoners, afwisseling in je werkzaamheden en tijd om bewoners echt te zien. Je hebt korte lijntjes met je team, leidinggevenden, de familie van de bewoners en andere disciplines waarmee je te maken hebt. Je werkplek bevindt zich op een prachtige locatie en omgeving.

“Kleinschalig wonen en werken, waar je jezelf mag zijn”