Wie zijn wij

Familie van der Burgt

 

bertBert van der Burgt
Als oprichter van de Burgthoeve is Bert ook letterlijk en figuurlijk ‘het hoofd van de tafel’. Als eerste aanspreekpunt op de Burgthoeve is hij dan ook altijd druk bezet. Bert zorgt voor de organisatie, neemt de verantwoordelijkheid en zorgt dat alles in harmonie verloopt. ”Bert zijn kracht is om altijd te blijven vernieuwen en ontwikkelen. Stilstand is achteruitgang.”

 

Lenie van der Burgt

Lenie is mede-eigenaresse en oprichter van de Burgthoeve. Samen met haar man Bert en de hondjes Cody en Amy woont zij op het bedrijf. Lenie is het eerste aanspreekpunt voor (organisatie van) de facilitaire dienstverlening, waaronder ook de inkoop voor de woonvoorziening. ”Lenie is eigenlijk de moeder van de Burgthoeve, waar iedereen naar toe kan voor extra aandacht en zorg!”

 

 

 

20141020_124251Bart van der Burgt
Bart van der Burgt is de zoon van Bert en Lenie en mede-eigenaar van de Burgthoeve. Hij houdt zich vooral bezig met de agrarische activiteiten en werk voor derden. Samen met zijn vrouw Inge en dochter Jodi woont hij op het bedrijf. ”Bart streeft er iedere dag weer na om een goed resultaat neer te zetten tijdens de uiteenlopende agrarische activiteiten!”

 

Inge van der Burgt-Derksen
Inge van der Burgt is de schoondochter en mede-eigenaar van de Burgthoeve.  Zij heeft zich vanaf het eerste moment beziggehouden met de zorg en alles mee opgezet. ‘Inge is het eerste aanspreekpunt voor de zorg, houdt zich bezig met de organisatie hiervan en is tevens kwaliteitsmedewerker.”