Wie zijn wij

Wie zijn Wij

Directie:

Lenie van der Burgt

Lenie is mede eigenaresse en oprichter van de Burgthoeve. Woont samen met haar man Bert en 3 hondjes Benji, Amy en Cody op de Burgthoeve. Lenie is het eerste aanspreekpunt voor de facilitaire dienstverlening en neemt hierin ook de organisatie op zich.  Ook is Lenie eindverantwoordelijke inkoop binnen de woonvoorziening. Lenie word gezien als de moeder van de Burgthoeve waar iedereen naar toe kan voor extra aandacht en zorg.

Bert van der Burgt

bertAls oprichter van de Burgthoeve ook de hoofd aan tafel voor iedereen. Woont samen met zijn vrouw Lenie en de hondjes op de Burgthoeve.

Als eerste aanspreekpunt op de Burgthoeve is hij dan ook altijd druk bezet. Bert zorgt voor een organisatie en neemt de verantwoordelijkheid dat alles in harmonie verloopt. Zijn kracht is altijd te vernieuwen en te blijven ontwikkelen zijn woorden zijn dan ook: stilstand is achteruitgang.

 

Inge van der Burgt-Derksen

Inge van der Burgt is schoondochter van Bert en Lenie en mede-eigenaar van de Burgthoeve.  In 2000 heeft Inge de dagbesteding mee opgezet en later is hier wonen bij aan toegevoegd. Inge woont samen met haar man Bart en dochter Jodi op het bedrijf.

Inge is het eerste aanspreekpunt voor de zorg. Ook is zij de kwaliteitsmedewerker van de Burgthoeve.

 

 

Bart van der Burgt

20141020_124251Bart van der Burgt is de zoon van Bert en Lenie en mede-eigenaar van de Burgthoeve. Hij houd zich vooral bezig met de agrarische activiteiten en werk voor derde.