Paardenmelk producten

Paardenmelk producten

Naast de (verse) paardenmelk verkopen wij ook een producten van paardenmelk van het merk Cosmedicos.
Alle producten zijn op basis van 100% natuurzuivere paardenmelk! Onderstaand bevinden zich de producten die wij aanbieden, maar mocht u op zoek zijn naar iets specifieks. Laat het ons even weten.

 

Paardenmelk capsules
De capsules bevatten paardenmelkpoeder in geconcentreerde vorm en kunnen een gunstige invloed hebben op de gezondheid en huid. Ondersteunt het herstelproces bij huidproblemen. De capsules zijn vrij van zetmeel, gluten en conserveermiddelen. Niet gebruiken bij zwangerschap, lactose intolerantie.

 

 

 

Excellent 24H cream 
Ondersteunt het herstel van een droge, gevoelige huid. De unieke allergeen- en conserveringsmiddelvrije samenstelling help de huid in balans te brengen, biedt intensieve verzorging en gaat het ontstaan van onzuiverheden tegen. Een unieke formule met paardenmelk, amandel olie en shea buttur.

 

 

 

 

 

Muscle spiercreme 
De combinatie van paardenmelk en zwarte populier is uitermate geschikt voor behandeling van stijve spieren en vermoeide ledematen. Zorgt voor een sneller herstel bij stijve spieren en ongemakken na intensieve arbeid en sportprestaties, maar ook bij klachten opgelopen door kou.

 

 

 

 

Lactate shampoo
Op basis van natuurzuivere paardenmelk is deze shampoo zeer geschikt voor de geprikkelde, gevoelige hoofdhuid. De formule is parabenenvrij en bevat geen kleurstoffen. Niet gebruiken voor kinderen onder de 3 jaar.

 

 

 

 

 

 

Milky shower
Deze milde douchegel is geschikt voor dagelijkse reiniging van een droge, gevoelige huid. De kracht van paardenmelk zorgt voor een goede flora op de huid en respecteert de natuurlijke vet/vocht balans. De formule is parabenenvrij en bevat geen kleurstoffen. Niet gebruiken voor kinderen onder de 3 jaar.

 

 

 

 

Handy handcreme
Ondersteunt herstelproces bij huidproblemen terwijl de natuurlijke vet/vocht balans van de huid wordt gerespecteerd. Geschikt voor droge, schrale handen en beschermt de huid tegen extreme weersomstandigheden. Helpt bij voorkoming van kloofvorming. De formule is allergeen, parabenenvrij en bevat geen kleurstoffen.

 

 

 

 

 

 

Wilt u producten aanschaffen of heeft u nog vragen over een product?
Neem contact met ons op of bezoek de boerderij.